onsdag 11. februar 2009

Favoritter under årets Bylarm!


Vi gleder oss vilt til By:Larm 2009 som går av stabelen i Oslo, 19.-21 februar.
Tidligere har By:Larm vært et reisende bransjetreff for musikkbransjen som har besøkt byer som Trondheim, Stavanger og Tromsø. Men i fjor ble det bestemt at de velger å holde seg i Oslo.
55 artister står på programmet til årets By:larm og vi gleder oss som unger på julaften og gir deg våre favoritter under By:Larm:

Einar Stray:
- Deilig popmusikk fra Stray som under Øya-festivalen ga ut spilt EP’en ”Favors & Fields” sammen med Moddi. Vakker og skjør popmusikk fremført på en ærbødig måte.

El Cuero:
- El Cuero er spådd å en lysende fremtid av musikkanmeldere. De leverer cowboy-metal-punk med en vri! Tenk Flogging Molly møter Metallica (!!)


Kaja Bremnes:
- Før du i det hele tatt tenker tanken så sier vi JA hun er av den familien. I likhet med resten av Bremnes-familien Hun gikk før
under artistnavnet Sonberg. Uansett, Kaja er en flott singer/songwriter vi på det sterkeste anbefaler å ta deg tid til på By:Larm!

Girl from Saskatoon:
Herlig country som hentet fra platesamlinga til pappa! Natalie Bekkelund har en av de vakreste stemmene som Norge har hørt på lenge!

Mathias Eick:
Mathias Eick vant i 2007 den prestisjetunge prisen ”The International jazz Award for New Talent 2007″. Han har tidligere jobbet med Thomas Dybdahl, Dum Dum Boys og Big Bang for å nevne noen. Få med deg Mathias Eicks melakolske jazz under årets By:Larm.

Petter Carlsen:
- Petter Carlsen fra Alta signerte i fjor med EMI og ga nylig ut singelen ”The Sound Of You And Me” en duett med Tonje Unstad. Petter leverer følsom pop som du sitter igjen med gåsehud etter å hørt den fantastiske stemmen fra Finnmark. Sally Suicide:


Pipedream:
- Drømmepop som balanserer mellom hardcore og indie-pop.
Fantastiske poplåter!

Sally Suicide:
- Blood Brothers-aktig indierock. Hylende spastisk, med
en vibb av Sonic Youth

Simon Says No!:
- Bergensbandet Simon Says No! Er i vinden for tiden. 5. Februar gir de ut EP ”Ahoi De Angst”. Er du interessert i shoegazerock med kule fyrer fra Bergen er dette konserten for deg!

Tommy Tokyo & Starving For My Gravy:
.- Tommy Tokyo & Starving For My Gravy ga ut en av de beste skivene i 2008. Rockebandet fra Fredrikstad hadde et godt år i fjor med gode anmeldelser og Øya-konsert. Dette vil du ikke gå glipp av!

Årabrot:
- Støyrock, minimalistisk hardcore.. Kall det hva du vil, det
er uansett noe av det beste livebandet Norge noensinne har oppfostret.
For fans av Melvins o.l.

Bilde: Bylarm
For mer info om band og konsertsteder, besøk www.bylarm.no.

Medskribent: Christer Reitan

Ingen kommentarer: